INGREDIËNTEN
Halve krop knapperige ijsbergsla
1 rijpe avocado
Snufjes peper, zout en paprikapoeder
Sap van ½ limoen
1 sjalot voor een vleugje pit
1 sappige appel, in fijne stukjes
10 sappige cherrytomaatjes
10 knapperige radijsjes
200 gram gerookte zalm
Bereiding:
Snijd de ijsbergsla in smakelijke reepjes en laat deze even uitlekken.
Schep het romige avocado-vruchtvlees, gekruid met peper, zout, pittig paprikapoeder en een scheutje limoensap, in een keukenmachine voor een smaakexplosie.
Snipper het sjalotje voor wat extra pit!
Voeg de knapperige appelstukjes, frisse cherrytomaatjes, en schijfjes radijs toe voor een kleurrijke twist.
Combineer dit alles op een bord met de heerlijke gerookte zalm.
Geniet van deze knapperige, smaakvolle salade! Perfect voor twee heerlijke porties.
Comments