top of page

Frisse en Smakelijke Zalm-Avocado Salade

  • Foto van schrijver: Kay Wisse
    Kay Wisse
  • 29 dec 2023
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 22 jan 2024

INGREDIËNTEN

  • Halve krop knapperige ijsbergsla

  • 1 rijpe avocado

  • Snufjes peper, zout en paprikapoeder

  • Sap van ½ limoen

  • 1 sjalot voor een vleugje pit

  • 1 sappige appel, in fijne stukjes

  • 10 sappige cherrytomaatjes

  • 10 knapperige radijsjes

  • 200 gram gerookte zalm


Frisse en Smakelijke Zalm-Avocado Salade


Bereiding:

  1. Snijd de ijsbergsla in smakelijke reepjes en laat deze even uitlekken.

  2. Schep het romige avocado-vruchtvlees, gekruid met peper, zout, pittig paprikapoeder en een scheutje limoensap, in een keukenmachine voor een smaakexplosie.

  3. Snipper het sjalotje voor wat extra pit!

  4. Voeg de knapperige appelstukjes, frisse cherrytomaatjes, en schijfjes radijs toe voor een kleurrijke twist.

  5. Combineer dit alles op een bord met de heerlijke gerookte zalm.


Geniet van deze knapperige, smaakvolle salade! Perfect voor twee heerlijke porties.




Comentarios


Energiek leven Chronische pijn Vermoeidheid Gezondheidscoach Fysiotherapie 1-op-1 coaching Pijnvrij lichaam Gezondheidsklachten Stap voor stap

Krachtige tips, direct naar jouw inbox.

Kay Wisse | Energiek en pijnvrij

 

Mijn aanpak is simpel: we graven dieper dan de oppervlakte, ontdekken wat jouw lichaam je vertelt en vinden praktische oplossingen die écht werken. 

bottom of page