top of page

Coaching

Transformeer je gezondheid in 3 maanden

Energiek leven Chronische pijn Vermoeidheid Gezondheidscoach Fysiotherapie 1-op-1 coaching Pijnvrij lichaam Gezondheidsklachten Stap voor stap

Voel jij je opgesloten in je eigen lichaam?

Dagelijkse pijntjes, vermoeidheid die je naar beneden haalt en die constante strijd met stress. Voor velen van ons voelt het alsof we vastzitten in een lichaam dat niet meer doet wat we willen.
Energiek leven Chronische pijn Vermoeidheid Gezondheidscoach Fysiotherapie 1-op-1 coaching Pijnvrij lichaam Gezondheidsklachten Stap voor stap

Mis je de energie om te leven zoals je wilt?

Je verlangt naar die vurige energie die je ooit had. Je wilt weer volop genieten van het leven, vrij van die onophoudelijke pijntjes die je ervan weerhouden te doen wat je echt wilt.
Energiek leven Chronische pijn Vermoeidheid Gezondheidscoach Fysiotherapie 1-op-1 coaching Pijnvrij lichaam Gezondheidsklachten Stap voor stap

Wanneer was de laatste keer dat je echt genoot van je dagelijkse bezigheden?

Velen van ons missen het vermogen om ten volle te leven, om die simpele dingen te doen die ons gelukkig maken. Het voelt alsof we vastzitten in de dagelijkse sleur, beperkt door ons lichaam en onze gezondheid.

 geprobeerd

Misschien heb
je al veel​​

Je hebt verschillende oplossingen geprobeerd, misschien medicijnen, diëten of andere programma's. Maar ze leken niet te werken of boden slechts tijdelijke verlichting. Je verlangt naar iets dat écht werkt, dat blijvende resultaten oplevert. Geen symptoombestrijding, maar de aanpak van de oorzaak van jouw gezondheidsklachten!

Mijn missie

is om jou te helpen

Ik ben er om jou uit die eindeloze lus van ongemak te trekken. Mijn 1-op-1 coachingtraject is ontworpen om de oorzaak van jouw gezondheidsklachten aan te pakken en je te begeleiden naar een leven van vitaliteit, kracht en vrijheid van dagelijkse pijn.

Energiek leven Chronische pijn Vermoeidheid Gezondheidscoach Fysiotherapie 1-op-1 coaching Pijnvrij lichaam Gezondheidsklachten Stap voor stap

Stel je eens voor

1

Wakker worden met energie, klaar om de dag te omarmen.

2

Eindelijk die wandeling maken zonder die onaangename pijntjes die je altijd achtervolgden. 

Energiek leven Chronische pijn Vermoeidheid Gezondheidscoach Fysiotherapie 1-op-1 coaching Pijnvrij lichaam Gezondheidsklachten Stap voor stap

3

Jouw favoriete sport beoefenen zonder angst dat je na een keer sporten gelijk een terugval hebt en een week niet meer kan sporten omdat je zo laag in energie zit.

4

Na een drukke dag nog energie over hebben om je passie na te jagen, in plaats van uitgeput op de bank te belanden.

Klaar om de eerste stap te zetten naar een vitaler en energieker leven? Laten we samen aan de slag gaan!
Image by Luise and Nic

traject

Voor wie is dit

01

Het is voor jou, die na talloze doktersafspraken en onderzoeken nog steeds geen duidelijke antwoorden heeft gevonden. Voor degenen die elke dag worstelen met een lijf dat 'nee' zegt tegen de leuke dingen in het leven. Je klaar bent om serieus te werken aan een verbeterde gezondheid.

02

Dit traject is voor jou als je de eindeloze lus van 'ik voel me moe, ik voel me pijnlijk, ik voel me gefrustreerd' helemaal zat bent. Het is voor iedereen die het gevoel heeft vast te zitten in een lichaam dat niet meewerkt, dag in dag uit.

03

Dit traject is er voor diegenen die actie willen ondernemen, die niet langer willen toekijken hoe hun energielevel en pijntjes hun leven beïnvloeden. Het is voor degenen die graag weer willen rennen, springen, dansen zonder dat hun lijf roet in het eten gooit.

04

Het is voor iedereen die diep van binnen gelooft dat er een betere weg is, een route naar meer pit en welzijn. Voor degenen die niet alleen hun lijf, maar ook hun geest willen voeden, om die langverwachte vrijheid van pijn en vermoeidheid te omarmen.

Deskundige begeleiding bij herstel van pijn en vermoeidheid

Ik stapte haar praktijk binnen met tien jaar aan pijn, uitputting en wanhoop achter me. Burn-out, endometriose, en een sluipende depressie hadden me bijna volledig opgeëist. Mijn energieke leven veranderde in een dagelijkse strijd om simpelweg door te gaan. Van een actieve politieagente naar een moeder die amper kon opstaan van de pijn. Kay luisterde naar mijn verhaal en begreep mijn worsteling. Met haar begeleiding ontdekte ik dat mijn lichaam al die tijd in overlevingsmodus stond. Samen hebben we het roer omgegooid. Het resultaat in 3 maanden? Van bijna 50% ontstoken naar bizarre 14%. Ik kon zelfs mijn bruiloft, die binnen haar traject viel, beleven zonder pijn en vermoeidheid. Kay heeft niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn leven getransformeerd. Ze heeft me mijn vrijheid teruggegeven, en daar zijn geen woorden voor. Kay, dank je wel voor het herstel en voor het terugbrengen van vreugde in mijn leven.

Paola de Dreu

Client love

17.png

Are you ready?

Dit traject is voor mensen die écht willen veranderen, die vastberaden zijn om van hun pijnen af te komen en hun leven terug te winnen. Klik hier om te ontdekken hoe dit traject jouw leven kan veranderen.

€1.400,-

Of in 4 termijnen van €350,-

Altijd inclusief

 • Persoonlijke coaching die op jou is afgestemd: We gaan samen stap voor stap op weg naar jouw doelen, helemaal gericht op wat jij nodig hebt. We onderzoeken waar de oorzaak van jouw gezondheidsklachten vandaan komen en passen vervolgens hier je voeding op aan.
   

 • Grondige evaluaties: We beginnen met een 0-meting van jouw lichaam. Dat geeft ons een gedetailleerd beeld van waar je nu staat, zodat we concrete doelen kunnen stellen om jouw welzijn te verbeteren. We eindigen het traject met een effectmeting, zodat je kan zien welke veranderingen er al hebben plaatsgevonden in je lichaam. 
   

 • Aanpasbare strategieën die werken: Praktische en haalbare stappen. Zelfs in je drukke leven geen excuus meer dus.
   

 • Ondersteuning, altijd en overal: Tussen onze sessies door ben ik er voor je, om je te motiveren en te ondersteunen bij elke stap die je zet.
   

 • Exclusieve bronnen voor blijvende verandering: Ik deel extra materialen en informatie om jouw transformatie volledig te maken.
   

 • Geen snelle fixes met pilletjes. Ik ga verder dan dat. We bekijken jouw hele levensstijl: voeding, beweging en hoe je jouw lichaam behandelt. Geen oppervlakkige aanpak, maar de échte oorzaak aanpakken voor blijvende verandering.
   

Waarom dit het waard is? Het betekent einde aan die dagelijkse pijnen waar je zo vanaf wilt. Het staat gelijk aan een energiek leven zonder beperkingen. Het is de investering in jezelf voor een leven waarin je echt straalt en volop kunt genieten & je hebt er de rest van je leven profijt van.

bottom of page