top of page

Hey daar! Ik ben Kay

Energiek leven Chronische pijn Vermoeidheid Gezondheidscoach Fysiotherapie 1-op-1 coaching Pijnvrij lichaam Gezondheidsklachten Stap voor stap

Ik geloof in een leven zonder dagelijkse pijn en vermoeidheid.

Mijn reis begon met mijn eigen zoektocht naar antwoorden op 'vage' klachten die mijn dagelijkse leven beïnvloedden. Dat was het keerpunt. Ik heb me verdiept in de oorzaken van deze klachten, heb de symptomen overstegen en ben praktische methoden gaan ontwikkelen om ze aan te pakken.

Nu wil ik mijn kennis en ervaring delen. Niet door simpelweg symptomen te behandelen, maar door samen met jou de oorzaak van jouw gezondheidsklachten aan te pakken. 

Mijn aanpak is recht door zee, geen zweverig gedoe. Ik geloof in praktische oplossingen die passen bij jouw leven, jouw behoeften en jouw lichaam. Want ieder mens is uniek en jij dus ook!

Dus laten we samen die 'vage' klachten uitdagen, stap voor stap werken aan een energiek en pijnvrij bestaan. Ik ben er om je te begeleiden, te inspireren en te helpen bij elke stap op jouw weg naar vitaliteit!

Nog meer weten?

Sport & ontspanning

Naast mijn passie voor gezondheid en welzijn, ben ik ook dol op tennis! Je vindt me vaak op de tennisbaan, waar ik geniet van de sport en de energie die het geeft. Ook kun je mij in de sportschool vinden waar ik aan krachttraining doe.

Liefde voor

Mijn andere grote liefde? Reizen met mijn camper! Ik houd ervan om onderweg te zijn. Mijn camper is mijn mobiele kantoor waar ik graag werk, geïnspireerd word en nieuwe avonturen beleef. En als ik dan klaar ben met mijn reis... rijd ik naar het mooie Groede, mijn thuisbasis, heeft mijn hart gestolen met zijn prachtige stranden. Ik ben dol op de kust en alles wat daarmee te maken heeft.

Passie

Wat me écht drijft, is mijn passie voor leren en anderen helpen. Niets vervult me meer dan het ondersteunen van mensen bij het begrijpen van hun lichaam en het aanpakken van die 'vage' klachten. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan naar een energiek en pijnvrij leven!

Vragen? Bericht me gerust

Bedankt! Ik mail je z.s.m. terug.

Contact
bottom of page